Wensboom Alkmaar is een initiatief van Rotaract Club Alkmaar. De wensboom geeft iedereen uit de regio een kans om een wens in te dienen voor een ander.  Het project is in december 2016 ontstaan op de kerstmarkt in Alkmaar. Vanuit de mooie kerstgedachte ”Denk aan elkaar” zijn er mooie wensen ingediend én vervuld. 

De wensboom is vervolgens verder gegaan door een fysieke wensboom neer te zetten bij het Respijthuis in Alkmaar. Dit huis biedt mensen met een (chronische) aandoening of ziekte een mogelijkheid om te logeren. Op die manier kunnen de mantelzorgers even tot rust komen. Bij het Respijthuis zijn wederom mooie wensen in vervulling gegaan. 

Wensboom Alkmaar laat wensen in vervulling gaan door middel van het eigen netwerk en (lokale) ondernemers. De uitgekomen wensen zijn allemaal door gulle sponsoren in vervulling gegaan. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen, zowel particulieren als (kleine) ondernemers, een bijdrage leveren aan dit mooie project. 

Wij nodigen u uit om de vervulde wensen te bekijken en mee te genieten van deze mooie verslagen. Wensboom Alkmaar gaat door! Houdt de website goed in de gaten en kom erachter waar de volgende fysieke boom komt te staan…..
Heeft u nu al een bijzondere wens voor een ander? Dien deze dan in via deze website.