Fietsen op Texel

In de wensboom van het Respijthuis hing een uitgebreide brief met daarin een wens van Saskia voor haar opa Frans. Vroeger fietste opa Frans erg veel op het eiland Texel. Vanwege de gezondheid heeft opa Frans dit al enige tijd niet meer kunnen doen. Graag zou Saskia samen met Opa Frans, haar ouders, broer en man een fietstocht maken en dan wel op een tandem.

Op een zonnige zondag in september werd het hele grut opgehaald met een bus en vervolgde zij hun weg naar Den Helder. Hier kon ieder aan boord stappen van de Teso, waar snel een kopje koffie en appelgebakje genuttigd werden.

Aan de kade van Texel wachtte Van der Linden fietsverhuur opa Frans en de familie op met elektrische fietsen én natuurlijk een elektrische tandem. En dat was erg fijn wat het waaide die dag nog behoorlijk op het eiland. Na een uitleg  stapte opa Frans op de tandem en reden zij het avontuur tegemoet.
In de middag was het tijd voor een lunch dat geheel verzorgd werd door Boutique hotel Texel. Daarna was er weer voldoende energie om de fietstocht te vervolgen. Op de terugweg nog een stop om een Texels biertje te nuttigen en konden de fietsen weer ingeleverd worden en nam de familie de boot weer terug naar het vaste land.

Saskia over de dag:
“Wij hebben afgelopen zondag een heerlijke dag gehad met elkaar op Texel, gelukkig zat het weer mee en met de elektrische fietsen had je geen last van de wind. De dag is heel snel om gevlogen maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Hier word hard gewerkt aan een mooi foto boek. Ik wil jullie nogmaals hartstikke bedanken voor jullie inzet en dat jullie ons (en mijn opa in het bijzonder) z’n mooie dag hebben bezorgd!”

De wensboom is blij dat opa Frans en de familie zo genoten hebben!
Voor het uitkomen van deze wens wil de wensboom Rotaract Texel erg bedanken voor alle hulp! En natuurlijk de sponsoren voor hun gulle bijdragen:
Teso Boot
Van der Linden fietsen Texel
Boutique hotel Texel

 

 

 

Image2
Image2
Image3
Image4
Image5
Texel
Texel1
Texel2