Laatste wens: haar dochters in trouwjurk

Tijdens de lancering van de wensboom kregen we een mooie wens binnen. De wens werd ingediend door Linde voor haar drie zussen en haar moeder. De moeder van de vier zussen was ongeneeslijk ziek en had nog een laatste wens: haar dochters in trouwjurk zien.

Deze mooie wens is in vervulling gegaan met hulp van diverse ondernemers. Zaterdag 4 februari werden de vier zussen opgehaald met twee mooie mercedessen die Gomes ter beschikking had gesteld. De eerste stop van de wens was kapsalon Zoess in Tuitjenhorn. Hier kregen de zussen een mooi bruidskapsel. Visagiste Tessa Lijten zorgde voor mooie make-up om het plaatje compleet te maken. De zussen zagen er prachtig uit!

De volgende locatie was bruidszaak Thandora. Hier kregen de vier zussen een prachtige bruidsjurk aan en Ancanthus Alkmaar zorgde voor mooie bruidsboeketten. Toen de zussen er prachtig uitzagen kwam moeder binnen. Ook de vader en partners van de zussen waren bij dit bijzondere moment aanwezig. Het was een emotionele en onvergetelijke middag voor de familie. Het bijzondere moment is vastgelegd door Daniel Vos fotografie. De foto’s zijn een dierbare herinnering geworden. Om bijzondere dag af te sluiten heeft de Waag Alkmaar een diner ter beschikking gesteld. De familie heeft heerlijk gegeten en samen nagenoten van de prachtige middag.

Een week na deze bijzondere dag bereikte ons het verdrietige bericht dat de moeder van de zussen is overleden. Wensboom Alkmaar wenst de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Wens 1 Eten
Wens 1_eten
Wens 1_trouwjurk
Wens1_kapsalon